"GOURMET-PIZZAA JA EROOTTISIA LEIVOKSIA
Pizzat: 2,5 euroa / slice
Pornahtavat muffinssit: 2,5 euroa / kpl
Limsat: 1 euroa / muki
Ateria, sis. kaikki edelliset: 5 euroa
Pizzat vaihtelevilla täytteillä:
mozzarella
tuore tomaatti
tuore herkkusieni
sipuli
pinaatti
vuohenjuusto
aurinkokuivattutomaatti
rucola
kalamataoliivi
pinaatti
tuore portobello
Lisänä valkosipuliöljyä sekä tuoretta oreganoa
Muffarit:
Suklaatissit (valko- tai tummasuklaakuorrutus)
Porkkanafallokset
Kuningatartussut
Kaikki tuotteet ovat vegaanisia tai lakto-vegetaarisia.
Konseptin taustoista:
Joskus muistelimme lama-aikaa; sitä kuinka 90-luvun alussa joka paikkaan avattiin kiinalaisia ravintoloita ja tissibaareja. Suunnittelimme, että jos joskus taas talouskriisi iskee, avaamme kiinalaisen tissibaarin, jossa myydään eroottisia leivoksia ja pitsaa. Kaisan oli tarkoitus olla tiskillä toplessina ja Laurin piti olla keittiön puolella, mutta tulla sieltä välillä tiskille tekemään helikopteria."
Kaisan pizzapohjaa olen kuullut aiemminkin kehuttavan eikä suotta. Minun slicessani oli täytteenä vuohenjuustoa, aurinkokuivattua tomaattia ja tuoretta tomaattia. Pizzan päälle sai lisätä halutessaan rucolaa ja yrttejä sekä valkosipuliöljyä. Vuohenjuusto ei kuulu ruokiin jota minun keittiöstäni normaalisti löytyisi, mutta päätin kuitenkin antaa sille tilaisuuden. Täytyy sanoa että tästä tuli ensimmäinen hyvä kokemukseni vuohenjuustosta ruoassa. Rucola ja aurinkokuivattu tomaatti tarjosivat juustolle sen verran vastusta että se ei dominoinut koko makumaailmaa, vaan pikemminkin toi suolaisuutta pizzaan. Vegaanisen suklaatissin koostumus oli mainio. Kostean taikinan seassa kiemurteli suklaisempia kohtia. Näin makeaan tottumattomalle tissi oli kyllä melkoisen överi :) Kävin kojulla aika pian sen avaamisen jälkeen ja ravintola veti hyvin porukkaa puoleensa. Jonottajien puheissa kuului monta kertaa sana vegaaninen. Jospa kysynnän myötä pysyvienkin ravintoloiden kasvisvaihtoehdot lisääntyisivät.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti