sunnuntai 5. elokuuta 2012

Banaanibroileri

Tämä resepti löytyi Risella-paketin kyljestä vajaat kymmenen vuotta sitten. Ainesosat ruokaan saa pienimmästäkin ruokakaupasta ja monesti riittää että ostat broilerin, tuorejuuston ja banaanin, kaikki muu löytyy kotoa. Täydellinen ateria niihin hetkiin, kun pitää nopeasti keksiä mitä napata kaupasta mukaan. Olen hieman hienosäätänyt alkuperäistä Risellan ohjetta.


4 annosta

500 g maustamattomia broilerin fileesuikaleita
öljyä
2 tl currya
2 dl vettä
1 rkl kanafondia
2 tl kanelia
200 g (isompi purkki) maustamatonta tuorejuustoa
1 banaani
mantelilastuja

Kuumenna öljy paistinpannussa ja ruskista broilerin fileesuikaleet. Siis oikeasti ruskista. Broileri saa ottaa väriä paistopintaansa, turhan usein se ainoastaan kypsennetään. Mausta currylla. Lisää vesi ja kanafondi ja hauduta viisi minuuttia kannen alla. Viipaloi banaani ja lisää se lopuksi tuorejuuston ja kanelin kanssa pannulle. Kuumenna ruokaa kunnes tuorejuusto sulaa. Tarkista suola ja tarjoa (tumman) pitkäjyväisen riisin kanssa. Paahda mantelilastuihin kullanruskeaa väriä esimerkiksi pienessä kattilassa ja ripottele valmiin ruoan päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti