2 silputtua valkosipulinkynttä
½ sitruunan mehu
½ dl silputtua basilikaa
½ dl silputtua minttua
suolaa
mustapippuria
4 rkl oliiviöljyä
n. 500 g munakoisoa
250 g halloumia
Hienonna valkosipulinkynnet ja laita isohkon kulhon pohjalle. Purista sekaan puolikkaan sitruunan mehu. Silppua yrtit marinadiin ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää lopuksi öljy marinadin joukkoon. Kuutioi halloumi ja liota sitä halutessasi hetki vedessä. Kuutioi munakoiso. Lisää halloumi ja munakoiso marinadin joukkoon ja anna maustua noin puolen tunnin ajan. Liota puisia grillitikkuja vedessä marinoitumisen ajan. Pujottele munakoisoa ja halloumia vartaisiin ja grillaa vartaat miedolla lämmöllä raidallisiksi. Silppua vielä tuoretta minttua kypsien vartaiden päälle. Tarjoa esimerkiksi kesäperunoiden ja voin kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti