sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Tervetuloa blogiini!

Olen 26-vuotias nainen Helsingistä ja ruoanlaitto on minulle rakas harrastus. Mitään suurta gourmeeta blogissani tuskin tullaan näkemään, vaan lähinnä hyvää ja täyttävää arkiruokaa. Harrastan paljon liikuntaa ja viikolla arvostan ruokia jotka valmistuvat nopeasti treenin jälkeen. Viikonloppuisin on enemmän aikaa haudutella kaalikääryleitä pari tuntia uunissa. Valmisaterioita ei keittiössäni nähdä, mutta en myöskään tee kaikkea pestosta lähtien aina itse. Punaista lihaa en syö, joten sitä ei tulla blogissani näkemään. Tarkoituksenani olisi saada ruokavaliotani muutettua vielä kasvispainotteisemmaksi ja ekologisemmaksi.

2 kommenttia:

 1. Hei oliivin ystävä! Täällä toinen samanmoinen :)

  Huomasin uuden blogisi, joten toivottelen mukavia hetkiä bloggaamisen parissa. Minulle se ainakin on muodostunut tosi kivaksi harrastukseksi.
  Mielenkiinnolla odottelen varsinkin kasvisreseptejäsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Paula!
   Kiva kuulla että olet löytänyt blogini. Pyörittelin pidempään ajatusta blogista mielessäni ja vähän pelkäsin onko se liian aikaa vievää. Aika pienellä vaivalla tämä kuitenkin tuntuu syntyvän, kun muutenkin kirjoitan hyväksi havaitut reseptit talteen ja nyt vaan räpsäisen kuvan kaveriksi :) Koitan tosiaan lisätä kasvisruokia entisestään ruokavaliooni, joten kasvisreseptejä on kyllä tulossa tänne.

   Poista