keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Pestotofuleivät

En yleensä osta maustettua tofua, mutta Taifunin tofut ovat kyllä saaneet paikkansa sekä sydämessäni että keittiössäni. Nyt tein tofu rossosta sen verran tuhteja lämpimiä leipiä, että niistä riitti ihan ateriaksi asti. Omaan makuuni Vaasan Ruispalat ovat pehemistä ruisleivistä happamimpia ja siksi maukkaimpia ja parhaita.


2 annosta

200 g tofu rossoa
öljyä
4 ruispalaa
pestoa
paholaisen hilloa
jääsalaattia
2 avocadoa
parmesania

Viipaloi tofu rosso poikittain neljäksi viipaleeksi ja paista molemmilta puolilta öljyssä. Paahda ruisleivät ja levitä viipaleille pestoa. Asettele tofut leipien pohjille ja sivele päälle paholaisen hilloa. Laita salaatinviipaleet tofun päälle. Viipaloi avocado kuoressaan ja nosta viipaleet ruokalusikkaa apuna käyttäen leiville. Vuole parmesanlastuja avocadon päälle. Nosta vielä leivän päällisosa kanneksi ja nauti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti