tiistai 22. heinäkuuta 2014

Lämpimät mangobroilerileivät

Johto Cafessa taannoin syömistäni toasteista inspiroituneena päätin tehdä mangokanaleipiä itsekin kotona. Leiväksi valitsin rapeakuorisen ransanleivän paahtoleivän sijaan ja tein leivistä päältä avoimia toastien sijaan. Jostain sain päähäni myös kokeilla mangon ja rosmariinin yhdistämistä ja täytyy sanoa, että kyllä toimii! Näen tässä makuparissa myös jälkiruokamahdollisuuksia. Sinällään täytetty leipä ei mikään maailman ihmeellisin ohje ole, mutta mielestäni nämä täytteet sopivat erityisen hyvin yhteen.


3 annosta

350 g broilerin rintafileitä
öljyä
suolaa
rouhittua mustapippuria
½ mango
6 viipaletta rapeakuorista vaaleaa leipää
majoneesia
paholaisen hilloa
tuoretta rosmariinia

Paista broilerin fileet öljyssä ja mausta suolalla ja pippurilla. Paloittele fileet ja kuori ja paloittele mango. Viipaloi leipä ja paahda viipaleet esimerkiksi leivänpaahtimessa. Sivele leiville majoneesia ja asettele broilerin ja mangon paloja limittäin leiville. Levitä täytteiden päälle paholaisen hilloa ja silppua pintaan tuoretta rosmariinia. Tarjoa välittömästi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti