tiistai 1. heinäkuuta 2014

Sandro

Saimme odottaa Sandron brunssia hyvän tovin, mutta odotus todellakin palkittiin. Siinä vaiheessa kun teimme pöytävarausta brunssille, seuraavan vapaan pöydän sai kahden kuukauden päähän. Brunssin jälkeen kun tarkastelin tilannetta uudestaan, niin pöydän olisi saanut seuraavallekin viikolle. Emme olleet tienneet skumppalasinkin kuuluvan brunssin hintaan, mutta meille käytiin pöytään asti ne tuomassa, kun emme tajunneet niitä ottaa tiskiltä matkaan. Brunssilla oli laaja kylmistä ruoista koostuva pöytä, suppeampi valikoima lämpimiä ruoka, juustoa, hedelmiä, rahkaa, smoothieta ja kerrassaan komea jälkiruokapöytä. Ensimmäisestä kattauksesta lautaselleni päätyi leipää, voita, salaattia, paprikatahnaa, couscoussalaattia, chutheyta, tsatsikia, kolmea laatua oliiveja eri marinadeissa, harissaa ja marjasmoohtie. Erilaiset tahnat toimivat mielestäni erityisen hyvin brunssilla, sillä ne kestävät hyvin noutopöytätarjoilun. Tuotteiden vaihtuvuus tarjoilupöydässä oli kuitenkin ripeää ja toisaalta minun lautaselleni päätyi vain pieni osa pöydän tarjonnasta. Ainoa miinus hieman vetisen makuisesta smoothiesta.

Lämpiä ruokia oli tarjolla kolmea laatua ja kokeilin niistä kaikkia. Broilerinuijat jäivät hieman vaisuiksi ja lohen ja soijasuikalevuoan vierellä. Tomaattipohjainen, mausteinen ja paljon oliiveita sisältänyt soijavuoka oli niin hyvää, että minun on aivan pakko koettaa joskus jäljitellä sitä kotona. Ruokien lisukkeena oli mausteista couscousia. Jälkkäriksi yhdistelin hunjalla maustettua marjarahkaa, hedelmiä ja sitruksista ja marjaista juustokakkua mangosmoothien kanssa. Olin positiivisesti yllättynyt että minunkin makuuni löytyi hieman raikkaampaa jälkkäriä. Tämän kokemuksen perusteella odotan jo seuraavaa brunssia Sandrossa! Kavereideni 3-vuotias tytär ruokaili 3e:n hintaan, mikä on mielestäni kiitettävän edullista, jos harkitset brunssia lapsen kanssa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti