tiistai 8. heinäkuuta 2014

Sea Me

Sea Men kanssa olimme vähän kahden vaiheilla ennen reissua. Ravintolan arviot olivat jokseenkin ristiriitaisia ja ravintolaan kallistuimme lopulta siksi, että se oli yksi harvoista sunnuntaina aukiolevista paikoista. Varasimme pöydän netistä jo ennen reissua ja hyvä niin, sillä asiakkaita käännytettiin sunnuntai-iltana täyden ravintolan ovelta. Tarjolla oli pääasiallisesti tuoreita kaloja, jotka valkattiin itse kalatiskistä ja erilaisia susheja. Sushit eivät olleet mistään perinteisemmästä päästä, mutta kerrankin fuusiosushit toimivat mitä loistavimmin! Sushien maut olivat raikkaita ja erilaisia, mutta ne antoivat kuitenkin tilaa myös sushin omalle maulle. Miten en ole ikinä ennen tajunnut miten hyvää esimerkiksi tuore ananas voisi sushissa olla sopivien lisukkeiden kera. Kuvassa näkyy ensimmäinen satsi jonka jaoimme, mutta tilasimme vielä toisen vastaavan kokoisen. Varmasti kalakin olisi ollut hyvin valmistettua, mutta näiden sushien takia palaisin ravintolaan ehdottomasti seuraavalla Lissabonin vierailulla.

Sea Mella on myös sisarravintola O Prego da Peixaria. Ravintola tarjoilee trendikkäitä leipiä ja hampurilaisia. Jaoimme ystäväni kanssa kaksi leipää:
Foodie: Azores tuna and Algarve salt flower in carob flat bread "Bolo do Caco" sekä Salmon and Cuttlefish Burger: Cuttlefish and salmon, tomato and algae in cuttlefishink flat bread "Bolo do Caco"
Jos kaipaat hieman epämuodollisempaa ruokapaikkaa, mutta laadukkaista aineksista tehtyä ruokaa, niin suosittelen pistäytymään myös O Prego da Peixariassa.

Susheja Sea Messa
Foodie ja Salmon and cuttlefish burger O Prego da Peixariassa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti