maanantai 14. heinäkuuta 2014

Kapriskermaviilikastike

Kermaviilikastikkeen ohjeen pöllin K-ruoka.fi:stä. Toisin kuin alkuperäisessä ohjeessa oma loheni, jonka kanssa kastiketta tarjosin, oli murekkeen eikä perhosten muodossa. Ohje on mielestäni äärimmäisen helppo ja nopea, mutta sillä saa kivasti paljon makua ruokaan.


4 annosta

1 prk kermaviiliä
2 rkl kapriksia
2 tl juoksevaa hunajaa
2 tl omenaviinietikkaa
tuoretta tilliä
suolaa
rouhittua mustapippuria

Sekoita kaprikset kermaviilin joukkoon ja mausta hunajalla ja omenaviinietikalla. Silppua kastikkeen sekaan reilusti tuoretta tilliä ja lisää suolaa ja pippuria makusi mukaan. Tarjoa kastike esimerkiksi lohimurekepihvien kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti