torstai 13. joulukuuta 2012

Juustosalaatti

Onkohan tämä nyt taas resepti? Tämä postaus voisi ehkä herätellä siihen, että salaatistakin saa tuhdin ja proteiinipitoisen aterian rankemmankin treenin päätteeksi, kunhan valitsee täytteet oikein. Olin todella pitkään huono syömään mitään salaattikastikkeita. Oikeastaan ensimmäiset kastikkeet jotka alkoivat upota, olivat kiinalaisten ravintoloiden makeat salaattikastikkeet. Aivan vastaavaa en ole kaupasta onnistunut löytämään ja en mitään kovin samantyylistä reseptiäkään ole bongannut, joten Saarioisten makealla salaattikastikkeella on menty. Kiva olisi jos jollain olisi vinkata hyvää reseptiä kastikkeeseen! Muut purkkikastikkeet eivät sitten vieläkään mene alas, lieköhän suurikin menetys.


1 annos

½ ruukkua jääsalaattia
pala kurkkua
½ rs kirsikkatomaatteja
1/4 rasia viinirypäleitä
pala edam-juustoa kuutioituna
makeaa salaattikastiketta

Revi jääsalaatti lautaselle. Paloittele kurkku. Lisää kurkunpalat, kirsikkatomaatit ja viinirypäleet lautaselle. Kuutioi juusto ja lisää salaattiin. Kaada päälle makeaa salaattikastiketta ja nauti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti