maanantai 7. huhtikuuta 2014

Pacifico

Koetimme päästä Sandroon brunssille, mutta onnistuimme saamaan pöydän vasta kahden ja puolen kuukauden päähän... Päädyimme siis sunnuntaibrunssille Pacificoon. Meillä kaikilla oli hieman huonoja kokemuksia Pacificosta ilta-aikaan, mutta päivällä paikka oli paljon siistimpi ja porukka asiallisempaa. Olimme ovella pari minuuttia yli kahdentoista ja tuohon aikaan jonossa oli ehkä viisitoista henkeä ennen meitä. Brunssin juomalista oli sen verran pienellä präntillä tiskin luona, että jonosta googletimme mitä brunssi sisältää. Tiskiltä sai maksua vastaan lautasen ja koska meillä ei ollut varausta, niin olisimme saaneet käydä kurkkaamassa onko pöydissä tilaa. Me saimme pöydän, mutta emme nähneet käännytettiinkö myöhemmin tulleita ovelta, sillä paikka oli aivan täynnä.

Meidän pöytämme sijaisti baarin perällä lapsiperheiden suosimassa tilassa, joka ei mielestämme iltaisin ole auki yleisölle. Pieni miinus siitä että musiikki ei kuulunut lainkaan siihen huoneeseen. Aloitimme aterian keräämisen samasta huoneesta jossa istuimme ja leipä ja juomat olivat. Leipää oli tarjolla kolmea laatua: moniviljapaahtoleipää, pehmeitä sämpylöitä ja Reissumiehen näköistä ruisleipää. Minä valkkasin näistä paahtoleivän. Jonotus leivänpaahtimelle vaikutti olevan aivan tuurista kiinni. Ekalla kerralla odotin leipien kanssa pitkään ja tokalla kerralla sain ne heti paahtimeen. Leipien päälle oli tarjolla juustoa, voita, leikkeleitä, Nutellaa ja levitteitä. Minä päädyin juustoon ja voihin. Toisin kuin muuten brunssilla, levitteissä ei lukenut lainkaan mitä ne ovat. Hius toisessa levitteessä myös vähensi houkusta maistaa. Tuoremehu kuului brunssin hintaan ja oli ihan ok. Kaverit joivat myös kahvia ja sitä olisi saanut myös soijamaidolla.

Pääruoat ja jälkkärit haettiin varsinaisen baarin puolelta. Lämpimien ruokien valikoima oli hieman pettymys. Ruokia oli kolmea lajia tarjolla: (sipulillista) munakasta, nakkeja ja tortillavuokaa. Tortillavuoka sentään oli kiva poikkeus muuten melko aamupalamaiseen menuun, mutta ehkä olisin brunssilta odottanut jotain vähän enemmän. Sipulia syömättömälle brussi oli jokseenkin suppea. Valtavan iso plussa Pacificolle kuitenkin siitä että kaikkiin ruokiin oli merkitty ainesosat! Minäkin söin tonnikalamajoneesitahnaa, jota en varmasti olisi tullut ottaneeksi jos en olisi tiennyt mitä siinä on. Ruoista joita en syönyt jäi mieleen ainakin tomaattimozzarellasalaatti.

DJ:n viereisessä pöydässä oli tarjolla murotyyppiset ratkaisut ja hedelmät. Kaikki viljatuotteet siitä taisin ohittaa vilkaisulla, mutta otin jogurttia ja pakastemarjoja syötäväksi. Hedelmiin ravintola olisi voinut panostaa vähän enemmän. Nyt tarjolla oli veriappelsiinin kantapaloja, puolitettuja banaaneita ja hunajamelonia. Näistä oikeastaan ainoastaan hunajameloni houkutti. Jogurttiinnkin olisin mieluusti ottanut jotain ei-pakastimen kautta käynyttä tai sitten pakastemarjat vaikka smoothien muodossa. Jälkkärinä oli kaurapaistosta ja jäätelö, joista maistoin lusikallisen kaveriltani. Brunssi olisi mielestäni ihan ok aamupalana lähellä asuvalle, mutta hintaansa nähden hieman suppea kun vertaa vaikka hotellien aamupaloihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti