sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Soijahalloumihampurilainen

Aloin päivänä eräänä himoita Vegemestan Halloumi Dream-purilaista ja päätin kokeilla vastaavan valmistusta kotona. Soijarouhepihvistä ei tullut yhtä hyvä kuin Vegemestassa, joten jätän pihvin bloggaamisen odottamaan vielä tuotekehitystä kettiössäni. Jaan nyt kuitenkin Vegemestasta bongatun idean käyttää halloumia soijapurilaisen välissä.

4 annosta

8 hampurilaissämpylää
8 soijarouhepihviä
2 pkt halloumia
öljyä
jääsalaattia
4 tomaattia
suolakurkkuviipaleita

Valmista soijarouhepihvit makusi mukaan. Puolita hampurilaissämpylät ja lämmitä ne leivänpaahtimen sämpylänpidikkeessä. Liota halloumi halutessasi, viipaloi se leveyssuunnassa ja paista viipaleet kuumalla pannulla öljyssä. Kokoa hampurilaiset kasaamalla niiden väliin soijarouhepihvit, halloumiviipaleet, jääsalaattia, viipaloitua tomaattia ja suolakurkkuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti