sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Mangoinkiväärijogurtti

Tämä on mielestäni ehkäpä maailman parasta jogurttia. On aivan eri asia ostaa kaupasta tönkkösokeroituja hedelmäjogurtteja kuin tehdä itse hedelmäjogurttia tuoreista hedelmistä ja maustamattomasta jogurtista. Aikaa hedelmän pilkkomiseen menee ehkä minuutti pari, mutta maku on varmasti sen hetken arvoinen. Tässä jogurtissa yhdistelen lempparimakujani inkivääriä ja mangoa.


1 annos

1 mango
pala tuoretta inkivääriä
250 g turkkilaista jogurttia

Kuori ja paloittele mango ja lisää hedelmäkuutiot kulhoon. Kuori ja hienonna pala tuoretta inkivääriä ja lisää kulhoon. Sekoita jogurtti mangon ja inkiväärin joukkoon ja tarjoa esimerkiksi aamupalana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti