sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Rivoletto

Jäin taannoiselta Kuuban reissusta himoitsemaan anjovispizzaa ja mietimme kaverini kanssa mistä Helsingistä saisi parhaan pizzan. Rivoletto oli kummallekin meistä uusi tuttavuus, vaikka ravintola onkin ollut pystyssä jo aikapäivät. Lauantai-iltana tupa oli aivan täynnä ja asiakkaita ilman varausta jouduttiin käännyttämään ovelta. Alun etanat olivat hieman hankalia syödä, sillä etanat oli työnnetty todella syvälle kotiloiden sisälle. Pitäisin muutenkin enemmän etanoista pannulla, jolloin ne pysyvät paremmin kuumina. Etanat kuitenkin olivat hyvänmakuisia. Myös pizza oli oikein toimiva paketti ja söin sen viimeistä murua myöten. Olen ehkä vähän epäitalialaisen pizzan ystävä, sillä olisin kaivannut himpun verran enemmän kastiketta ja juustoa pizzaani, joten minun makuuni tämä jäi valitettavasti kakkoseksi Hotel Meliá Cohiban La Piazzalle. Plussaa siitä että anjoviksen lisäksi pizzassa oli kaprista ja oliiveja. Sipulin sai pyynnöstä jätettyä pois pizzasta. Minun kohdallani Helsingin parhaan anjovispizzan metsästys kuitenkin jatkuu yhä.

LUMACHE ALL’ AGLIO Valkosipulietanoita
PIZZE SICILIANA
Sardellia, kaprista ja oliiveja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti