tiistai 9. syyskuuta 2014

Lämmin perunasalaatti

Onnistuneiden soijanakkikokeiluiden jälkeen intouduin myös maistamaan soija chorizoa. Hetken sain miettiä, että minkäs kanssa sitä makkaraa yleensä edes syödään. Perunasalaatti tuntui olevan melko yleinen lisuke, mutta kaiken rehellisyyden nimissä en ole mikään maailman suurin kylmän perunan ystävä. Gloriasta löytyi lämpimän siiklisalaatin ohje, joka vaikutti istuvan muutenkin makumaailmaani. Mausteisempi soijamakkara myös kestää voimakkaampia makuja salaatissa seurakseen.



4 annosta

1 kg uusia perunoita (esim. siikli)
voita
6 - 7 aurinkokuivattua tomaattia
20 kalamataoliivia
1½ rkl kapriksia
tuoretta basilikaa
balsamicoa
rouhittua suolaa
rouhittua mustapippuria
rucolaa

Keitä uudet perunat ja paista voissa. Suikaloi aurinkokuivatut tomaatit. Lisää tomaatit, oliivit ja kaprikset perunoiden joukkoon ja mausta tuoreella basilikalla, balsamicolla, suolalla ja pippurilla. Kokoa salaatti rucolan päälle ja tarjoa välittömästi lämpimänä esimerkiksi soijamakkaran kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti