keskiviikko 20. elokuuta 2014

Nektariinihalloumisalaatti grillistä

Pitkästä aikaa Yhteishyvän resepti sai minut innostumaan kokeiluun saakka. Nektariinihalloumisalaattia tein itselleni lounaaksi treenin jälkeen kesälomalla. Haluaisin kyllä tavata ihmisen, joka näitä annoskokoja määrittää. Ohjeen mukaan yksi annos sisältäisi puolikkaan nektariinin ja 37,5 g halloumia... Nektariinien ja halloumin chilin vaihdoin miedosta vahvaan ja mielestäni se toi sopivasti potkua muuten makeaan kastikkeeseen.


2 annosta

3 nektariinia
300 g halloumia
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl ruokokidesokeria
½ tl paprikajauhetta
½ tl vahvaa chilirouhetta
jääsalaattia
tuoretta basilikaa
sitruuna

Lohko nektariinit ja viipaloi halloumit. Yhdistä öljy, sokeri, paprikajauhe ja chilirouhe kulhossa keskenään ja pyörittele nektariini ja halloumi seokseen. Grillaa nektariinit ja halloumiviipaleet valellen niitä ylimääräisellä kastikkeella. Revi lautaselle jääsalaattia ja basilikaa, asettele nektariinit ja halloumit salaatin päälle ja purista lopuksi annokseen mehua sitruunasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti