4 annosta
1 valkosipulin
kynsi
½ tuore chili
200 g oliivitofua
öljyä
3 tomaattia
3 tomaattia
8 aurinkokuivattua tomaattia
2 dl kermaa
200 g (isompi rasia) aurinkokuivattu tomaattituorejuustoa
suolaa
rouhittua mustapippuria
paprikajauhetta
2 dl kermaa
200 g (isompi rasia) aurinkokuivattu tomaattituorejuustoa
suolaa
rouhittua mustapippuria
paprikajauhetta
½ sitruunan mehu
1 tlk tomaattipyreetä
tuoretta basilikaa
1 tlk tomaattipyreetä
tuoretta basilikaa
Hienonna valkosipulinkynsi ja chili. Paista niitä hetki öljyssä
paistinpannulla. Kuutioi tofu ja ruskista valkosipulin ja chilin kanssa. Leikkaa aurinkokuivatut tomaatit 3 - 4 osaan ja lisää pannulle. Käyttämistäni tomaateista tuli n. desi suikaleita. Pilko tuoreet tomaatit kuutioiksi ja lisää pannulle. Paista
hetki sekoitellen ja lisää kerma ja tuorejuusto. Kuumenna kastiketta
kunnes tuorejuusto on täysin sulanut. Lisää tomaattipyree. Puolita
sitruuna ja purista sen mehu pannulle. Mausta ruoka suolalla, pippurilla
ja paprikajauheella. Anna ruoan hautua hetken aikaa ja lisää viimeisenä basilika. Tarjoa tumman pastan kanssa.
ai, että oliivitofuakin on olemassa! Kuulostaa houkuttelevalta. Täytyypä katsoa, josko sitä voisi tilata.
VastaaPoistaJos et saa käsiisi oliivitofua, niin sen korvaaminen onnistuu varmasti tavallisella tofulla, oliiveilla ja yrteillä. Taifunin tofu on maustettu basilikalla, oreganolla, timjamilla, kyntelillä, rakuunalla ja rosmariinilla.
VastaaPoistaTätä tuli testattua eilen ja korvasin juuri oliivitofun maustamattomalla tofulla, oliiveilla ja yrteillä. Kastikkeesta tuli kyllä todella hyvää. Elisa
VastaaPoista